Uw suggesties | Sitemap |
Neem contact met mij op

Mijn auto  »  Schade & melding


Schade & melding

Wat te doen bij schade

Hebt u te maken met pech of schade aan uw auto, dan is dat natuurlijk al vervelend genoeg. Daarom is het prettig als de afhandeling zo soepel mogelijk verloopt. Om dit vervolgens zo snel en soepel mogelijk op te kunnen lossen, hebben wij de meest voorkomende vragen al voor u beantwoord. Houdt u er rekening mee dat bij de onderstaande beantwoorde vragen de verzekering loopt via Lease Unlimited en bij het leasepakket is inbegrepen.

Wilt u telefonisch uw pech of schade melden?
Dat kan bij Lease Unlimited te Deventer (24/7) t: 0570 – 854 999.

Om u goed van dienst te zijn heeft u hieronder de mogelijkheden om uw schademelding direct online in te vullen. Dit kan alleen indien de auto door ons verzekerd is. Daarnaast is dit alleen mogelijk indien er sprake is van een éénzijdige schade. Zie hieronder  de link "meld hier uw schade" in het kopje "Ik heb schade. Wat nu?" Er is dan geen tegenpartij. Indien er een tegenpartij bij betrokken is, dan is het helaas niet mogelijk de schade via deze site af te handelen.

Ik heb schade. Wat nu?

Eerste zorg gaat uiteraard uit naar persoonlijk letstel of dat van uw medeweggebruiker. Is uw auto nog rijdbaar en veilig, dan is het zaak om deze vervolgens zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de schadeafdeling van Lease Unlimited B.V. Hier wordt u geholpen met de afwikkeling van de schade en het maken van een reparatieafspraak voor herstel van de schade. Voor het herstel van de schade maakt Lease Unlimited B.V. gebruik van de herstelbedrijven van Pouw Autoschade.

Kleine rijdbare schades moeten binnen drie maanden hersteld zijn. Iedere schade dient binnen 24 uur bij ons gemeld te zijn. Wanneer het een schade betreft waar geen ander voertuig bij betrokken is, dan kunt u direct online het schadeformulier invullen. Meld hier uw schade. Wanneer er wel een ander voertuig bij de schade betrokken is, dan verzoeken wij u om gezamenlijk een schadeformulier in te vullen, te onderteken en deze direct naar Lease Unlimited te sturen. Vergeet hierbij niet de achterzijde in te vullen. Indien de tegenpartij zicht niet bekend heeft gemaakt dient u tevens politieaangifte te doen. Wij ontvangen dan graag een kopie rapport. Dit formulier zal binnen 48 uur opgestuurd moeten worden naar de afdeling schade van Lease Unlimited B.V. te Deventer. U ontvangt dan een bevestiging inclusief een nieuw schadeformulier voor in uw auto.

Natuurlijk nemen wij zo snel mogelijk na ontvangst schriftelijk contact met u op voor de verdere afhandeling.

Treft u uw auto aan met inbraak en of vandalisme schade?

Iedere schade dient binnen 24 uur bij ons gemeld te zijn. Meld de schade aan uw auto via het schadeformulier. Doe tevens aangifte bij het politiebureau in de plaats waar uw auto schade heeft geleden. Het is ook mogelijk via internet aangifte te doen via www.politie.nl. Stuur vervolgens de politieaangifte naar Lease Unlimited te Deventer. U kunt de auto vervolgens zo spoedig mogelijk aanbieden voor schadeherstel.

U heeft autoschade en kunt niet verder rijden. Wat nu?

Is de schade aan uw auto dermate dat verder doorrijden niet mogelijk is, dan is het noodzakelijk dit te melden bij Lease Unlimited te Deventer (24/7) t: 0570 – 854 999. Indien gewenst kunt u een vervangende auto krijgen. Een en ander is afhankelijk van de afspraken die uw wagenparkbeheerder heeft gemaakt.

  • Onze auto's zijn WA-Casco verzekerd (Indien de verzekering is opgenomen in het contract)
  • Inzittenden zijn meeverzekerd tot het maximaal toegestane aantal zitplaatsen van het voertuig
  • Accessoires welke zijn opgenomen in het leasecontract zijn meeverzekerd
  • Aanhangwagens en caravans in gekoppelde staat zijn alleen WA verzekerd

Online
schadeformulier

Meld hier uw schade

Barst
in de ruit?

online afspraak maken


Home | Contact | Uw suggesties | Colofon | Sitemap | Over Pouw Automotive Groep
2009© Lease Unlimited is onderdeel van Pouw Automotive Groep | Privacy policy | Cookies | Disclaimer | info@leaseunlimited.nl